Offerte 2e spoor reintegratie

Voor werkgevers die een passende offerte voor 2e spoor reintegratie zoeken:

Wanneer u kiest voor een 2e spoor reïntegratie traject, dan bent u ervan verzekerd dat uw werknemer snel weer aan het werk kan. Wij bieden een deskundige begeleiding en een passend programma op maat, zodat uw werknemer zo snel mogelijk weer aan de slag kan in passend werk.

Indien u snel een offerte nodig heeft voor een 2e spoor reintegratie traject of wanneer u meer informatie wil over 2e spoor reintegratie begeleiding dan kunt u onderstaand contact formulier invullen en wij zullen direct contact met u opnemen.

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk passend werk vind voor uw medewerker. We zullen dan ook direct een offerte uitbrengen die voldoet aan uw wensen ten aanzien van 2e spoor reintegratie begeleiding. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van loopbaanbegeleiding en reintegratie voor hoger opgeleiden, dus u kunt erop vertrouwen dat u in goede handen bent bij CareerSolution.

Zo ziet ons traject eruit als u interesse heeft in onze reintegratie dienstverlening:

1. Vul het aanvraagformulier in voor een offerte op maat
2. Wij maken een plan van aanpak op basis van uw situatie
3. Wij stellen een offerte voor die is afgestemd op uw specifieke re-integratietraject
4. Na akkoord gaat onze ervaren coach met uw medewerker aan de slag

offerte 2e spoor reintegratie

Offerte 2e Spoor Re-integratie: Wat u moet weten

Als werkgever heeft u de verantwoordelijkheid om uw werknemers te ondersteunen bij het re-integratieproces wanneer zij door ziekte of arbeidsongeschiktheid niet in staat zijn om hun functie uit te voeren. Wanneer het niet mogelijk blijkt te zijn om uw werknemer terug te laten keren in zijn of haar eigen functie, dient u op zoek te gaan naar een passende oplossing. Dit kan bijvoorbeeld een 2e spoor re-integratietraject zijn. Het is belangrijk om te weten wat hierbij komt kijken, zodat u een goede offerte kunt aanvragen.

Wat is 2e Spoor Re-integratie?

Bij 2e spoor re-integratie gaat het om het zoeken naar passend werk buiten de eigen organisatie voor een werknemer die door ziekte of arbeidsongeschiktheid niet meer in staat is om zijn of haar huidige werkzaamheden uit te voeren. Hierbij wordt gekeken naar de mogelijkheden en capaciteiten van de werknemer en de arbeidsmarkt.

Wanneer is 2e Spoor Re-integratie nodig?

Als werkgever bent u verplicht om uw werknemer te ondersteunen bij het vinden van passend werk binnen de eigen organisatie. Als dit niet mogelijk blijkt te zijn, moet u op zoek naar een oplossing buiten de organisatie. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als de werknemer als gevolg van een ziekte of arbeidsongeschiktheid niet meer in staat is om zijn of haar eigen werk te verrichten en er binnen de organisatie geen andere passende functie beschikbaar is.

Wat zijn de stappen bij 2e Spoor Re-integratie?

Bij 2e spoor re-integratie wordt er een traject gestart waarbij de werknemer begeleid wordt bij het vinden van passend werk buiten de organisatie. Dit traject bestaat uit verschillende stappen:

  1. Inventariseren: er wordt gekeken naar de mogelijkheden van de werknemer, zoals opleiding, werkervaring, vaardigheden en interesses.
  2. Oriënteren: er wordt gezocht naar geschikte functies en de werknemer wordt begeleid bij het sollicitatieproces.
  3. Plaatsen: wanneer er een geschikte functie is gevonden, wordt de werknemer hierop geplaatst en begeleid bij het inwerken.

Het is belangrijk om te weten dat het traject maatwerk is en dat de stappen per werknemer kunnen verschillen.

Wat zijn de kosten van 2e Spoor Re-integratie?

Dat hangt een af van de specifieke situatie. Gemiddeld kost een 2e spoor reintegratie traject 3.500 euro exclusief btw bij een looptijd van 6 maanden.

Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte: