Over ons

Deze website is toegelegd op 2e spoor reintegratie verzorg door het loopbaanbureau CareerSolution.

CareerSolution is een ervaren reintegratie- en outplacementbureau dat zich specifiek richt op hoger opgeleiden. De expertise in loopbaanbegeleiding stelt CareerSolution in staat om het beste resultaat te behalen voor deze doelgroep.

Wanneer uw oude functie om welke reden dan ook niet meer mogelijk is, zoeken wij binnen uw bedrijf naar passende arbeid. Wanneer dit niet lukt, kunnen we buiten de organisatie een geschikte baan vinden die perfect aansluit bij uw beperkingen en ambities: het reintegratietraject tweede spoor. Het kan lastig zijn om snel aan de slag te gaan met een functie die perfect past bij wat u kunt en wil – maar CareerSolution staat klaar om u hierbij te helpen!

CareerSolution Reintegratie en Outplacement

CareerSolution staat garant voor volwassen en resultaatgerichte reintegratie begeleiding waarbij een ervaren coach uw persoonlijke zoektocht naar passend werk begeleidt. Onze coaches zijn goed op de hoogte van de arbeidsmarkt, waardoor zij in staat zijn complexe trajecten voor tweede spoor reïntegratie tot een goed einde te brengen.

CareerSolution is als middelgroot bureau erkend om loopbaanbegeleiding, outplacement en tweede spoor reintegratie te verlenen aan profit- en non-profit organisaties. Wij hebben altijd het streven om de best mogelijk kwaliteit te bieden, door onze coaches continu up-to-date te houden met betrekking tot wetten en regels.

Werkwijze reintegratie 2e spoor

Reintegratie 2e spoor is vaak een complex vraagstuk, zeker als het om reintegratie van hoger opgeleiden gaat.
CareerSolution helpt u graag weer op weg. Rekening houdend met het verloop van het ziekteproces en de werksituatie bij de werkgever wordt er een traject uitgestippeld dat is afgestemd op uw specifieke situatie met als doel het verwerven van passend werk dat past bij uw ambitie, ervaring en belastbaarheid.

De kern van de reintegratie tweede spoor trajecten van CareerSolution is de individuele coaching. Onze coaches zijn professionele reintegratie coaches die allen gecertificeerd zijn door één van de beroepsorganisaties in Nederland. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek krijgt u een eerste indruk van de loopbaancoach waarmee u gaat werken.

In het reintegratie traject kunnen indien nodig opgenomen worden: arbeidsmarktoriëntatie,  effectief solliciteren en effectief netwerken.

Daarnaast beschikt CareerSolution over een ruim aanbod aan extra ondersteunende faciliteiten zoals het inzetten van testen. Als onze coaches zijn gecertificeerd tot het afnemen van loopbaantesten. U krijgt indien gewenst de beschikking over naslagmateriaal. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om met behulp van jobhunting precies die vacatures te verwerven die bij u passen.

Voor reintegratie 2e spoor bij CareerSolution kunt u terecht op één van onze vestigingen in: Amsterdam (twee vestigingen), HaarlemUtrechtDen HaagLeidenAmstelveenHeerhugowaardTilburgDen BoschEindhovenBreda en Rotterdam. Klik hier voor de contactgegevens. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@careersolution.nl. Wij zijn u altijd graag van dienst!