Reintegratie traject 2e spoor

Kom je in aanmerking voor een reintegratie traject 2e spoor dan ga je op zoek naar (tijdelijk) passend werk buiten je huidige organisatie? Voor hoger opgeleiden is er CareerSolution reintegratie. Door de focus op de doelgroep hoger opgeleiden wordt onze dienstverlening hoger gewaardeerd en zijn de resultaten beter. Klik hieronder op ons logo voor meer informatie:

CareerSolution 2e spoor

Het kan lastig zijn om vanuit ziekte weer aan het werk te komen. Het liefste zou je misschien terug willen naar je oude werk, maar dat kan (tijdelijk) niet meer, óf het is niet zeker of je kan terugkeren in je oude werk.

Je kan je afvragen of werkgevers wel op jou zitten te wachten en je kan je onzeker voelen door je beperkingen. Hoe ga je het aanpakken, wat zijn alternatieve functies voor jou, wat wil je een potentiële werkgever wel en niet vertellen?

Allemaal vragen die aan de orde kunnen komen in een reintegratie traject. CareerSolution is specialist in het verzorgen van 2e spoor reintegratie traject. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord. kijk hier voor meer informatie over 2e spoor reintegratie.

reintegratie begeleiding

.

Wanneer ziekte ervoor zorgt dat je niet meer kan werken, is het moeilijk om weer aan de slag te gaan. Je wilt misschien wel terugkeren naar je oude baan, maar dat is niet mogelijk of er is onzekerheid over of je wel kan terugkeren.

Je bent je misschien aan het afvragen of werkgevers wel geïnteresseerd zijn in jou en voelt je onzeker door je beperkingen. Hoe ga je dit aanpakken, wat zijn alternatieve functies voor jou, wat wil je een potentiële werkgever vertellen? Allemaal vragen die CareerSolution met jou kan bespreken tijdens het (vrijblijvende) kennismakingsgesprek. Kom langs en kom meer meer te weten over onze 2e spoor reintegratie activiteiten.